TÆNKER DU PÅ AT SKIFTE TANDLÆGE?

TÆNKER DU PÅ AT SKIFTE TANDLÆGE?

Eller er det bare længe siden, at du sidst har fået tjekket dine tænder? Så hjælper vi dig gerne. Det nemmeste er, at du enten ringer eller skriver en mail, så vi kan booke en tid. Fortæl os endelig, hvis du har specielle ønsker eller behandlingsbehov, så vi kan forberede os bedst muligt til dit besøg.

"Ofte er det at vælge en ny tandlæge en tillidssag, da mange patienter er nervøse for behandlingen. Derfor gør vi her på klinikken meget for at skabe en tryg oplevelse for vores patienter"

DET ER NEMT AT SKIFTE TANDLÆGE

DET ER NEMT AT SKIFTE TANDLÆGE

Hvis du gerne vil skifte tandlæge, kan vi sagtens hjælpe dig med det. Med din accept kan vi få overført journal og røntgenbilleder fra din tidligere tandlæge uden problemer, så vi hurtigt kan starte din behandling hos os. For at bestille tid, kan du enten ringe eller sende en mail.   

TELEFONNUMMER

74 62 25 75

EMAIL

kontakt@tandklinikthomassen.dk

DIT FØRSTE BESØG HOS OS

Ved dit første besøg på klinikken vil vi gerne lære dig kende og høre lidt om, hvad du har af ønsker og behov. Lider du af tandlægeskræk, eller har du et akut problem, som vi skal ha' kigget på med det samme? Nedenfor ser du en oversigt over, hvad der skal ske under dit første besøg. 

* Du ankommer til klinikken
* Du melder din ankomst hos vores søde klinikassistenter
* Du kommer ind til en af vores behandlere
* Den første tid bruger vi på at snakke om dine behov og ønsker
* Vi opretter en ny journal til dig
* Vi gennemgår dit tandsæt
* Vi tager nye røntgenbilleder
* Vi lægger en plan for dit tandsæt

Hvis der er behov for yderligere behandling, så booker vi en ny tid til dig.