Hvem er vi?

Om Os

Hos Tandklinik Thomassen bestræber vi os altid på at møde dig i øjenhøjde og på at skabe Danmarks bedste patientoplevelse.

Danmarks bedste patientoplevelse

Vores stærke team arbejder hårdt for at skabe den bedste oplevelse for dig som patient. En væsentlig del er naturligvis at levere stærke kvalitetssikrede løsninger, som passer til netop dine behov, men lige så væsentligt er det at møde dig i øjenhøjde og lytte til dig og dine ønsker. Vi tror på at god kommunikation og en empatisk tilgang til dig som patient er stærke fundamenter for en god patientoplevelse. For at levere stærke kvalitetssikrede løsninger gør vi meget på klinikken for løbende at videreuddanne os, ligesom vi altid anvender den nyeste teknologi og de bedste materialer.

Videreuddannelse

På Tandklinik Thomassen er vi dedikerede til at søge ny og opdateret viden for at kunne tilbyde dig den bedst mulige løsning og behandling af dine tænder. Vi deltager blandt andet i hands-on kurser for at tilegne nye teknikker og færdigheder.

 

Tryg behandling

Vi har stor erfaring med tandlægeskræk, og vi går meget op i, at du føler dig tryg, når du besøger os.

Vi gør os umage

Vi gør os umage ved hver behandling, og bestræber os altid på at skabe en god oplevelse for dig.

Høj kvalitet

Vi laver individuelle løsninger af høj kvalitet, og skræddersyer dem til dine tænder.

Moderne udstyr

Vi tror på, at den nyeste teknologi gør en forskel. Derfor investerer vi løbende i moderne udstyr, så du kan få glæde af de mest avancerede og komfortable behandlinger.

Kun de bedste materialer

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores materialer. Vi bruger kun de bedste materialer, hvilket er en af grundene til, at alle vores kroner og broer er produceret af danske teknikere. Vi benytter os også af verdens største og mest anerkendte implantatfirma, som er garant for nogle af verdens bedste og mest langtidsholdbare løsninger.

Personale

Maria

Tandlæge og ejer

Tobias

Tandlæge

Heidi C

Klinikassistent

Naja

Klinikassistent

Anna

Tandlæge

Birgitte

Tandplejer

Michelle

Klinikassistentelev

Heidi J

Klinikassistent

Annette

Receptionist

Therese

Tandlæge

Lene

Klinikassistent

Vicky

Klinikassistent

Nadia

Klinikassistentelev

Kom på besøg

Find os her

Kilen 6
6200 Aabenraa

}

Åbningstider

Mandag
07.00-15.00
Tirsdag
07.00-15.00
Onsdag
07.00-15.00
Torsdag
07.00-15.00
Fredag
07.00-14.00
Weekend
Lukket